Zonnestudio Telgterhoek | Over mij
390
page-template-default,page,page-id-390,qode-listing-1.0,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Tropisch sfeertje

Een zonnig sfeertje met een tropisch tintje straalt je tegemoet zodra de drempel van de Zonnestudio passeert. Opvallend is de muurschildering van een wit zandstrand met wuivende palmbomen. Hartverwarmend is daarnaast de uitgekiende inrichting die zowel modern als warm aandoet. Zoals de balie van oud steigerhout in de vorm van een bar. Achterin het pand bevinden zich de twee kamers met elk een zonnebank. Ook verkoopt Denise zomerse kleding, accessoires en diverse crèmes.

Erg leuk om te doen

Denise die de opleiding tot Gastvrouw voltooide aan Het Klooster in Amersfoort, vertelt dat ze zich altijd gedreven voelde om iets voor haarzelf te beginnen. Het balletje ging rollen toen de zonnestudio van Barbara Jurg ermee stopte. “Ik heb daar een tijdje geholpen en vond het werk erg leuk om te doen. Van Barbara Jurg heb ik toen heel veel informatie gehad over het runnen van een zonnestudio. Vervolgens ben ik gaan praten met mijn boekhouder, liet ik me informeren en heb ik verschillende pandjes bekeken. Het voordeel van het pand hier is dat de huurprijs gunstig is en dat de klanten voor de deur kunnen parkeren.”

Professioneel 

Professionaliteit staat bij Denise voorop. “Eerst ga ik samen met de klant een huidanalyse maken, om te kijken welke zonnebankkuur het beste bij haar of zijn huid past. Ook het gebruik van crème is erg belangrijk om uitdroging van de huid te voorkomen en het bruiningsproces te bevorderen.” Daarnaast is Zonnestudio Telgterhoek aangesloten bij de Stichting Verantwoord Zonnen. Aangesloten zonneondernemers garanderen een hoog niveau van advies over het zonnen, dienstverlening door deskundig opgeleide medewerkers, hygiëne in de studio en veiligheid van de apparatuur.